Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Kratka priča o Alenu

Kako sam opisao u priči prije o avanturi sa Alenom, recepcionarom odmah prvi izlazak je doveo do seksa i to dugog i kvalitetnog seksa. Kasnije kroz razgovore mi je ispričao puno toga o sebi i o svojim vezama i seksualnom iskustvu. Nisam spominjao da je on potpuno pasivan i da mu se mali kurčić nikako ne diže. Jednog dana smo izašli poslije posla na piće i rekao mi je da ima želju izjebati se u moru jer da to nije nikada probao. Rekao sam mu da sam ja to probao sa jednom damom i da to nije kao na filmovima jer nije voda ulje da će glatko kliziti u njega. Nakon malo razmišljanja mi je rekao da bi barem probao pa ako nije dobro OK. Pronašao sam jedan kutak koji je dobro skriven od šetnice uz more i zaklonjen od pogleda pa sam mu rekao da možemo večeras kad se smrači na noćno kupanje. Kad je pao potpuni mrak i nestalo šetača uz more, blizu pola noći je bilo. Došli smo na taj dio plaže i držao me je za ruku u mraku da ne padne. Držao me tako da je provukao svoje prste između mojih, poput ljubavnog para na korzu negdje. Kad smo sišli do te uvale odmah sam ga prislonio uz jedan veliki kamen i krenulo je zagrijavanje. Rekao sam mu da mu moram prije razraditi guzicu jer u vodi će se sigurno skupiti . Na sve je pristajao što mu predložim. Polako sam ga polegao, izvadio iz džepa ulje za podmazati guzu i krenuo sam sa obradom. Povremeno bi mi ponudio usta na poljubac i uživao je kad sam mu počeo širiti guzicu sa dva prsta pa poslije sa tri. Vrtio sam ruku i prste u njemu i dobro ih namazao sa lubrikant uljem da ga ne boli. Uskoro sam ušao i sa četvrtim prstom. Uzdisao je i na pitanje da li ga boli je odmahnuo da ne i da samo nastavim. Ubadao sam mu guzicu sa četiri prsta i pripremao se da i palac uvučem pa da ga probam jebati sa cijelom šakom. Imao je zaista elastičnu guzicu i bez problema sam mu uspio ali polako i pomalo uvući cijelu šaku i jebati ga rukom. Kolutao je očima i uživao a kad je otvor bio toliko mekan i elastičan sam mu šapnuo da krenemo u vodu. Voda je bila dosta topla i bilo je ugodno malo plivati i zaroniti. Otplivali smo do dubine njegovih grudi i stali na pijesak.

Ljubio sam ga i on se odgurnuo od dna i obgrlio moje kukove svojim nogama. Rukom sam mu počeo polako otvarati guzicu i kad se malo otvorio odmah sam namjestio glavić na ulaz i zavukao mu kurac do kraja. Ruke su mu bile oko mog vrata a noge oko kukova. Polako sam ga dizao i spuštao . Ljubio mi je vrat i govorio da mu je lijepo i da samo nastavim dok mogu izdržati. Uživala je beštija u svim pozama, na sve načine sam ga do sad jebao i njemu i u vodi odgovara. Nije to meni bilo nešto posebno ali sam odlučio ispuniti mu želju. Jebao sam ga desetak minuta tako i rekao mu da se selimo na obalu. Kad smo došli do velikog kamena na kojem sam mu razrađivao guzicu rukom odmah se namjestio legavši na njega. Jebao sam ga tako malo ali je pretvrdo i žuljalo ga je pa se namjestio tako da je sišao dolje, naguzio se i trošio sam ga zguza. Kad sam počeo svršavati umirio se i čekao da se prestanem cijediti i trzati u njemu. Poslije smo otišli opet u vodu da se malo iskupamo. Bilo je već 1 sat iza pola noći kad smo došli kod mene. Otišli smo zajedno pod tuš pa u spavaću sobu gdje sam ga opet jebao žestoko i kad sam trebao svršiti izvadio sam kurac iz njega i svršio mu po licu i grudima. Prstima je sve pokupio i polizao. - Kako ti je bilo večeras? - pitao sam ga - Fenomenalno. Bio si u pravu za vodu, dobro je ali nije nešto posebno, najbolje je ipak u krevetu i kad sam ja gore pa te osjetim čitavog. Ono sa rukom mi se svidjelo. Nisam ni znao d mogu toliko širok predmet poput tvoje šake primiti. Nije to vrhunski užitak ali volim probati sve i to sam sad probao.. - Imaš li pičkice još kakvu želju. - Imam ali to ne možemo provesti. Volio bih da sam s tobom negdje u gradu i da se držimo za ruke, da se povremeno poljubimo ali to nije realno u ovom malom gradu gdje tebe svi skoro znaju. To je onako, neostvarena želja da te držim za ruku kao tvoja prava pičkica. - Otići ćemo sutra do jedne trgovine u Rijeci gdje ćemo kupiti periku i neke ženske krpice pa možeš u susjednom gradu gdje nas nitko ne pozna ostvariti i tu želju. - Vauu, to je super. Sutra radim od 12 do 8 navečer. Možemo ujutro odmag otić. Sutra sam ga odvezao i kad smo kupili sve što je bilo potrebno za kamuflažu Alena u curu jedva smo stigli doma na vrijeme da ne zakasni na posao u podne. Navečer je došao do mene i isprobao je još jednom sve. Malo se napudrao, malo našminkao ali ne napadno, obukao je gaćice, grudnjak sa umecima od spužve, teksas mini suknjicu, majicu i preko nje laganu kratku jaknicu do pola leđa. Kad je stavio periku to je bilo to. Izgledao je dosta dobro. Želio sam ga naguziti tako obučenog a i on je to želio. Okrenuo se leđima i odmah sam stao iza njega i počeo mu guzove masirati a on se smijao i rekao

- ha ha ha ha znao sam da ćeš me odmah ćopit za guzicu a do duše ni meni to ne smeta, čak što više, volim kad me drapaš kao kurvicu. Jebao sam ga samo zguza to večer i zaspali smo brzo Sutra je radio od 10 do 18 i dogovor je bio da dođe, skocka se i da odemo do susjednog grada. Kad smo došli u susjedni grad , čim smo parkirali auto i izašli van iz njega odmah me je uhvatio za ruku, isprepleo prste sa mojima i kratko me poljubio u usta. Prolaznici su to vidjeli ali ništa čudno nije bilo jer je izgledao baš kao prava cura. Dobro je izbrijao lice, nanio puder i našminkao se . Perika ga je totalno transformirala. Na nogama je imao bijele patike "starke" jer nije znao hodati u štiklicama. Srećom pa je imao relativno malu nogu 40 -41 tako da nije odudarala dužina stopala. Šetali smo a on se mazio, naslanjao glavu na moje rame, ljubio me i non stop mi držao ruku. Izgledao je kao zaljubljena tinejdžerica. Sjeli smo na jednu terasu ali sam ja naručio i za sebe i za njega piće da ga glas ne oda. Cmoknio me i u kafiću za stolom. Još smo malo šetali i krenuli smo prema autu. Kad smo sjeli u auto rekao mi je da vozim negdje u mrak da mi popuši u autu pa da kad stignemo doma odmah navalim na pičkicu. Ispušio mi je odmah na parkingu jer sam bio u mraku parkiran. Tu noć se davao kao nikada do tada. Vrištao je, nabijao se na kurac, mješao, ljubio me nježno poput curice. Bio je prava droljica. Jebali smo se sa prekidima do jutra tri puta. Između je bilo malo sna a jutarnji seks je trajao nenormalno dugo. Tek prije tuširanja je skinuo periku . Poslije tuširanja je opet jedva stigao na posao. To je jedna , meni zanimljiva epizoda sa Alenom. Pretvorio se u trandžu ili CD droljicu.

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče