Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Kako su se dve beogradanke provele u Splitu? Jebeno!

Karlo je bio moja sajber ,,ljubav'', momak iz Splita, mlad, lep, zgodan. Bilo mi je jasno da sa njim ne mogu da imam ništa više od sajber seksa. Jeste da Split nije baš tako daleko od Beograda, ali prosto kako narod kaže ,,daleko od očiju, daleko od srca''. Upoznali smo se na jednom sajtu za upoznavanje, kuckali danima, i prirodno je nekako bilo da dođe i do sajber seksa koji smo upražnjavali prilično često, osećala sam ja tu neku vrlo posebnu hemiju, i prijao mi je jako. Karlo mi je u jednom trenutku pozvao na letovanje, i ponudio mi je besplatni smeštaj u njegovom apartmanu u Splitu. Dugo sam razmišljala, i prihvatila sam njegov poziv. Međutim bilo me je nekako strah da krenem sama, pa sam sa sobom povela svoju dobru dugaricu Maju. Maja je bila jako skeptična, i želela je da napravimo ,,plan B'' ukoliko kod Karla pođe po zlu, tako da smo baš dosta dugo proveravale da li se lako može naći smeštaj u Splitu, i videla da to nije baš tako teško, tako da nije bilo razloga da ne krenemo. Karlo nije imao ništa protiv toga što polazi Maja, tako da su se sve kockice složile.

Kada smo stigle u Split, Karlo me je bukvalno očarao. Izgledao je kao princ iz bajke, visok , crn sa zelenim očima. Atletski građen tip, pravi gospodin, šmeker. Mislim da su moje gaćice htele da se skinu same kada sam ga videla. Smestio nas je u apartmanu koji je i više nego elitan, brutalno sređen, sa đakuzijem u spavaćoj sobi, terasa dnevne sobe gledala je na mali bazen koji se nalazio u dvorištu pored bašte sa prelepim rascvetalim Petunijama. Pored bazena se nalazila prelepa baštenska garnitura koja je bila boje lavande, od pletenog pruća, a hladovinu joj je pravila vinova loza na kojoj je bilo zeleno grožđe. Odmah sam napravila plan i rekla Maji da mora uveče da se gubi iz apartmana, kako zna i ume, jer sam jako želela da se kresnem sa Karlom, što se i desilo, iste večeri. Rasturio me je od kurca u đakuziju, bukvalno mi je naduo rubicu sa njegovim ogromnim kurcem, nikada ranije nisam videla tako dobru kurčinu. Jebali smo se skoro sat ipo vremena, a na kraju me je rasturio i guzu, koju je napunio. Mislim da mi je tona sperme izašla iz guze, bolela me je, jedva sam se sastavila od tog seksa. Sledećeg jutra je došao i tražio od mene da mu popušim kurac pored bazena, što sam naravno vrlo lagano i odradila. Ne pamtim da sam se nekad toliko trudila da tako dobro popušim kurac, nabijala sam ga duboko u grlo dok su bale curele po njegovim mudima, balavila sam ga, nabijala glavic u moje krenike. Šamarao me je nekoliko puta dok sam sve to radila, a onda samo otišao. Ja i Maja smo se generano lepo zabavljale, smejale, Maja je skapirala šta želim sa Karlom, pa mi nije puno smetala kada se sve to dešavalo. Ali se onda desilo nešto što me je jako šokiralo. Bila sam na plaži, Maja je otišla kući ranije, jer joj nije prijalo sunce. Kada sam se vratila u apartman čula sam zvuke seksa, Maja je stenjala prilično jako ... Prišunjala sam se da vidim šta se dešava u bašti apartmana, i imala šta da vidim. Karlo je bio preko Maje na travi pored istih onih petunija, noge su joj bile raširene jako dok je on prilično grubo i jako zakucavao kurac u njenu pičku. Sklonila sam se brzo jer nisam želela da ih ometam i da pravim skandale zato što mi je dugarica skinula frajera, neka je. Ali sam poželela da mi Karlo nabaci nekog drugara, kad on može da jebe moje drugarice, mogu i ja da probam nekog njegovog druga, tako sam razmišljala tada. Iste večeri sam popričala sa Karlom, nije imao ništa protiv, predložio mi je da nagovorim Maju, i da napravimo žurku na jahti sa njegovim drugarima. Razgovarala sam odmah nakon toga sa Majom, rekla sam joj i šta sam videla, objasnila da nisam ljuta na nju ... Mislim da je doživela veliki blam, i da je samo zato pristala na to da krene na jahtu. Uveče smo se skockale brutalno i otišle. Osečala sam neki pozitivan strah, tremu, žmarci su mu prolazili kroz stomak.

Pored Karla tu su bili Ivan, Marko i Mate. Zgodni mladi sportisti. Ivan mršav lepuškast, Marko krupan visok, Mate košarkaš, mišićav jako visok tip. Ivan je bez razmišljanja izvadio kurac iz pantalona i stavio ga ispred moje face, odmah sam krenula na posao, dok su svi zbijali šale na moj račun, počela sam da ga pušim najače što mogu, jako, brzo. Perifernim vidom sam videla kako Maja odlazi u u drugu sobu sa Karlom i Mateom, a vrlo brzo se čulo i njeno jako stenjanje, ali i moje. Dok sam pušila Ivanovu kurčinu, Marko me je dohvatio, pocepao sve sa mene i krenuo jako i brzo da me nabada na kurac. Noge su mi bile rasirene, pička vlažna da vlažnija ne može biti, a sve vreme sam sisala Ivanov kurac. A onda su me naguzili, i jebali neizmenicno jedan pa drugi, dok sam jednom pušila drugi bi jebao, i tako u krug dok me oboje nisu isprskali po faci. Bukvalno sam morala da idem u apartman zavijena u peškir jer su mi momci pocepali i gaćice i haljinu. Dok smo se vraćale Maja mi je prepričavala kako su je jebali - prošla je nekako slično kao ja. Ujutru, iznenađenje, odnosno po jutru se dan poznaje. Došao je Karlo i jebao nas je obe, bile smo nagužene pored bazena, a on je odlučivao kad, kako i koliko će koju jebati. Svršio je po našim facama. I tu je bio kraj eksperimentisanju, ali ne i mom jebanju sa Karlom. Do kraja letovanja sam se jebala sa njim skoro svakog dana, nekad i po nekoliko puta, u Beograd sam se vratila sa bukvlno razvaljenom ribicom i uništenom guzom, a grlo me je jako bolelo od pušenja kurca. Priznajem, fenomenalno letovanje sa frajerom koga sam neočekivano našla preko sajta za upoznavanje. Ja i Maja smo ostale drugarice, nikada više nismo letovale zajedno, ali imamo u planu, to je ono što treba da znate.

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče